Organisatie validatie

Certificaat met bedrijfsgegevens

De certificaten met organisatie validatie bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar komen niet prominent in beeld zoals dat bij EV certificaten het geval is.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld.

Sectigo Premium SSL Standaard Certificaat

De standaard certificaten beveiligen één enkele domeinnaam.

Gratis extra domein

Sectigo, GlobalSign en GeoTrust voegen bij de enkel domein certificaten een extra domein gratis toe. Indien het certificaat besteld wordt voor een domein met ‘www.’, dan wordt de variant zonder ‘www.’ gratis toegevoegd. Het certificaat is dan geldig voor het domein zowel met als zonder www.

Sectigo Unified Communications Multi Domein Certificaat

Een multidomein certificaat (MDC/UCC) beveiligt meerdere domeinnamen in één certificaat. Dit mogen verschillende hoofddomeinen zijn, maar:

  • In een GlobalSign Domein MDC zijn alleen verschillende subdomeinen van één domein toegestaan.
  • Bij multidomein certificaten met bedrijfsgegevens moeten alle domeinen dezelfde domeineigenaar hebben

Domeinen toevoegen

Tijdens de looptijd is het certificaat uitbreidbaar met extra domeinen via een heruitgifte. Hierbij betaal je alleen voor de resterende periode van de nieuw toegevoegde (sub)domeinen.

Wildcard domeinen

Sectigo kan dit certificaat ook leveren met wildcard domeinen (dit is niet mogelijk met uitgebreide validatie). Deze wildcard domeinen kunnen alle subdomeinen van een bepaalde domeinen beveiligen.

Sectigo Premium SSL Wildcard Certificaat

Een wildcard certificaat beveiligt alle subdomeinen van een bepaald domein.

Prijzen

1 jaar 2 jaar 3 jaar
Standaard  €     89,00  €    159,00  €    219,00
Multi domein*  €    130,00  €  221,00  €  312,00
Wilcard  €   350,00  €  595,00  €  840,00

* Bij Multi domein is dit de prijs voor één extra domein.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.