Domein validatie

Certificaat zonder bedrijfsgegevens

Certificaten met domein validatie bevatten geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie.

Validatie

De domeinvalidatie gebeurt door een validatiecode te sturen naar een e-mail adres op het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Voor deze domeinvalidatie zijn een aantal e-mailadressen toegestaan: admin, administrator, webmaster, hostmaster en postmaster@ van het domein waarvoor de aanvraag wordt gedaan. Daarnaast is het mogelijk om de adressen uit de domeinnaamhouder (whois) gegevens hier voor te gebruiken.

Bij Sectigo certificaten is het ook mogelijk om voor de controle een bestand op de website te plaatsen of een record aan de DNS toe te voegen. Welk bestand of record dit moet zijn geeft ons systeem tijdens het bestellen aan.

Standaard Certificaat

De standaard certificaten beveiligen één enkele domeinnaam.

Gratis extra domein

Sectigo, GlobalSign en GeoTrust voegen bij de enkel domein certificaten een extra domein gratis toe. Indien het certificaat besteld wordt voor een domein met ‘www.’, dan wordt de variant zonder ‘www.’ gratis toegevoegd. Het certificaat is dan geldig voor het domein zowel met als zonder www.

Multi Domein Certificaat

Een multidomein certificaat (MDC/UCC) beveiligt meerdere domeinnamen in één certificaat. Dit mogen verschillende hoofddomeinen zijn, maar:

  • In een GlobalSign Domein MDC zijn alleen verschillende subdomeinen van één domein toegestaan.
  • Bij multidomein certificaten met bedrijfsgegevens moeten alle domeinen dezelfde domeineigenaar hebben

Domeinen toevoegen

Tijdens de looptijd is het certificaat uitbreidbaar met extra domeinen via een heruitgifte. Hierbij betaal je alleen voor de resterende periode van de nieuw toegevoegde (sub)domeinen.

Wildcard domeinen

Sectigo kan dit certificaat ook leveren met wildcard domeinen (dit is niet mogelijk met uitgebreide validatie). Deze wildcard domeinen kunnen alle subdomeinen van een bepaalde domeinen beveiligen.

Wildcard Certificaat

Een wildcard certificaat beveiligt alle subdomeinen van een bepaald domein.

Prijzen

1 jaar 2 jaar 3 jaar
Standaard  €      12,00  €    19,00  €    29,00
Multi domein*  €    23,00  €    39,00  €    58,00
Wilcard  €    108,00  €  199,00  €  279,00

* Bij Multi domein is dit de prijs voor één extra domein.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.