Uitgebreide validatie

Certificaat met groene adresbalk

Certificaten met uitgebreide validatie (Extended Validation) tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld. Voor sommige leverancier is het noodzakelijk dat er documenten worden ondertekend en ons worden toegestuurd.

Sectigo EV Standaard Certificaat

De standaard certificaten beveiligen één enkele domeinnaam.

Gratis extra domein

Sectigo, GlobalSign en GeoTrust voegen bij de enkel domein certificaten een extra domein gratis toe. Indien het certificaat besteld wordt voor een domein met ‘www.’, dan wordt de variant zonder ‘www.’ gratis toegevoegd. Het certificaat is dan geldig voor het domein zowel met als zonder www.

Sectigo EV Multi Domein Certificaat

Een multidomein certificaat (MDC/UCC) beveiligt meerdere domeinnamen in één certificaat. Dit mogen verschillende hoofddomeinen zijn, maar:

  • In een GlobalSign Domein MDC zijn alleen verschillende subdomeinen van één domein toegestaan.
  • Bij multidomein certificaten met bedrijfsgegevens moeten alle domeinen dezelfde domeineigenaar hebben

Domeinen toevoegen

Tijdens de looptijd is het certificaat uitbreidbaar met extra domeinen via een heruitgifte. Hierbij betaal je alleen voor de resterende periode van de nieuw toegevoegde (sub)domeinen.

Prijzen

1 jaar 2 jaar 3 jaar
Standaard  €  150,00  €    255,00 € 360,00
Multi domein*  €  229,00  €    425,00 € 600,00

* Bij Multi domein is dit de prijs voor één extra domein.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.